Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Beautybox : din nemme guide til makeup, hår, fashion, DIY og dans


Beskrivelse


De to piger bag YouTube-kanalen "HotBeautyStuff", Julie og Sofia, giver råd og vejledning om make-up og hår. Derudover er der korte afsnit om dans, fashion og DIY's.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. okt. 2016

af

af

Dorthe Grønbæk

d. 6. okt. 2016

To veninder, kendt fra egen youtube-kanal, giver gode råd om makeup og hår. For 11-15-årige.

To piger Julie og Sofia, som har youtube-kanalen "HotBeautyStuff", giver råd og vejledning om makeup og hår. Bogen er opdelt i 6 afsnit: makeup basics, makeup-looks, hårguides, dans, fashion og DIY's. Hvert emne indledes med en kort beskrivelse og herefter følger trin for trin vejledninger og gennemgang af de vigtigste redskaber. I afsnittet om dans fortæller pigerne kort om egne oplevelser med dans, og viser hvordan man sætter hår og makeup til hip hop og disco. Det korte afsnit "fashion" er en billedserie med begge pigers personlige tøjstil, og i afsnittet med DIY viser de 12 ideer med ting, man selv kan være kreative med. Fx en klemme til høretelefoner og en ispindelampe. Bogen indledes med faktasider om de to forfattere, og har plads til at man kan notere egne oplysninger. Gennemillustreret med fotos, enkelte QR koder og forrest indholdsfortegnelse med sideangivelser.

Idoldyrkelse af unge youtube-stjerner er populært - også når det er i bogform. Henvender sig mest til piger som interesserer sig for makeup og hår. Lækkert layout og flotte billeder.

Min verdenSmuk indeni - smuk udenpå og Smuk indeni - smuk udenpå er to tilsvarende udgivelser af kendte piger fra Youtube. Her får læseren dog også gode råd om livet som teenager med emner som selvtillid, mobning, venskaber og nutidens urimelige skønhedsidealerMin verden og er to tilsvarende udgivelser af kendte piger fra Youtube. Her får læseren dog også gode råd om livet som teenager med emner som selvtillid, mobning, venskaber og nutidens urimelige skønhedsidealer.