Bøger / faglitteratur / vejledninger

Bedre graviditet og fødsel med akupressur : fødselsforberedelse og smertelindring med akutryk - alle kan lære det


Beskrivelse


Guide om akupressur til den gravide, som er anvendelig mod smertelindring for den højgravide kvinde før og under fødslen.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. maj 2018

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 28. maj 2018

Få en hurtigere og mere smertefri fødsel ved brug af akupressur før, under og efter fødsel. For gravide og deres fødselshjælpere.

En illustreret guide om akupressur, som er anvendelig mod smertelindring, men som især kan være godt for den højgravide kvinde før og under fødslen. Indledningsvis kommer forfatteren Catrine Saramarie Marcussen med nogle tips og tricks til fødsel og smertelindring, men størstedelen af bogen har fokus på akupressur. Vejledningerne, med illustrationer til, er delt op i afsnittene til den højgravide, fødslen og så kommer der et længere afsnit, som er målrettet fødselshjælperen. Sidst i bogen er der en kort sammenfatning som er beregnet til at kopiere og tage med i fødselstasken.

En kort og overskuelig bog om smertelindring især før og under fødslen. Når man er højgravid og udmattet er bogen stadig til at gå til pga. de forholdsvis små kapitler og mange tegninger.

Med egne hænderKinesisk holistisk medicin til hverdagsbrugTryk & glad babysøvn har også fokus på akupressur under fødslen. Af nyere bøger om akupressur kan nævnes Kinesisk holistisk medicin til hverdagsbrug og Tryk & glad babysøvnMed egne hænder har også fokus på akupressur under fødslen. Af nyere bøger om akupressur kan nævnes og Tryk & glad babysøvnMed egne hænder har også fokus på akupressur under fødslen. Af nyere bøger om akupressur kan nævnes Kinesisk holistisk medicin til hverdagsbrug og .