Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Bedstemor ninja


Beskrivelse


Sjov bog om drengen Nelson, der selv synes, han er en supersej ninja. Pludselig mister Nelson sin styrke og evner, og bedstemor er blevet den sejeste ninja. For børn på 9-12 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. mar. 2022

af

af

Torben Bråe Olesen

d. 18. mar. 2022

Sjov bog om drengen Nelson, der selv synes, han er en supersej ninja. Pludselig mister Nelson sin styrke og evner, og bedstemor er blevet den sejeste ninja. For børn på 9-12 år.

Nelson på 10 år træner sin styrke og hurtighed, og han er som ninja klar til skolens atletikstævne. Nelsons far var også en ninja, han forsvandt da Nelson var lille og er ikke set siden. Nelsons bedstemor var en sej opfinder, da hun var ung, desværre virkede hendes opfindelser ikke særlig godt. Nelsons far har en tvillingebror, som nu er blevet en ond og jaloux onkel, der iværksætter katastrofer og ulykker. Han hedder nu Dr. Kane. Han har nok en finger med i spillet, da Nelson mister sin styrke og ninja-hurtighed, og bedstemor pludselig er god til ninja-spark, efter en mystisk laserstråle har ramt Nelson og bedstemor. Tredje bog i serien "Ninja Kid". De to andre er Ninja Kid - fra nørd til ninja!Flyvende ninja! og Flyvende ninja!Nelson på 10 år træner sin styrke og hurtighed, og han er som ninja klar til skolens atletikstævne. Nelsons far var også en ninja, han forsvandt da Nelson var lille og er ikke set siden. Nelsons bedstemor var en sej opfinder, da hun var ung, desværre virkede hendes opfindelser ikke særlig godt. Nelsons far har en tvillingebror, som nu er blevet en ond og jaloux onkel, der iværksætter katastrofer og ulykker. Han hedder nu Dr. Kane. Han har nok en finger med i spillet, da Nelson mister sin styrke og ninja-hurtighed, og bedstemor pludselig er god til ninja-spark, efter en mystisk laserstråle har ramt Nelson og bedstemor. Tredje bog i serien "Ninja Kid". De to andre er Ninja Kid - fra nørd til ninja! og .

Det er en skæg bog med skør historie og skægge udtryksfulde sort/hvide illustrationer i stort antal. For alle ninja-interesserede børn, der elsker sjove bøger. Det anbefales at læse serien i rækkefølge.

Der findes også de sjove og spændende bøger af Anders Matthesen om "Ternet Ninja".