Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Beethoven


Beskrivelse


Ludvig van Beethoven (1770-1827) er en af verdens mest berømte komponister. Han tænkte kun på musik, da han var barn. Hans far var streng og sagde, han skulle spille efter noderne, men Beethoven ville hellere selv finde på musik.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. maj 2020

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 29. maj 2020

Ludwig van Beethoven er en af verdens mest berømte komponister. Han tænkte kun på musik, da han var barn. Hans far var streng og sagde, han skulle spille efter noderne, men Beethoven ville hellere selv finde på. For 9-10-årige.

Ludwig van Beethovens musik blev berømt i hele verden. Der var store følelser i hans musik. Han skrev både dramatiske musikstykker og små, stille musikstykker til klaver og strygere. På et tidspunkt blev han døv, men han havde alligevel fornemmelsen for musikken inde i hovedet. Bogen er i serien "Fakta 3". Bogen indeholder QR-koder, og her kan man høre flere af Beethovens musikstykker mens man læser.

En rigtig flot og illustrativ bog. Der er mange faktabokse, der hjælper læseren med at forstå svære ord. Tillige bidrager QR-koderne til en større forståelse af Beethovens musik.

En anden bog om BeethovenMozart er og en lignende bog er MozartEn anden bog om Beethoven er Beethoven og en lignende bog er .