Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Befri mormor


Beskrivelse


Mormors hjerte er slidt og Tipi, Majse og Pede er på en mission for at skaffe et nyt hjerte til hende. Snart er de oppe mod gamle fjender, en sølvfarvet kæmperobot og mormor er blevet kidnappet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. juli 2019

af

af

Johanne Elvers Madsen

d. 4. juli 2019

Mormors hjerte er slidt, og Tipi, Majse og Pede er på en mission for at skaffe et nyt hjerte til hende. Snart er de oppe mod gamle fjender, en robot og en kidnappet mormor. En bog fyldt med gakket humor og spænding for de 8-12-årige.

Tipis mormor kommer på hospitalet, fordi hendes hjerte er slidt. Det gør Tipi meget nervøs og han beslutter sig for at skaffe et ny hjerte til mormor. Han hører om en butik, der sælger DNA-hjerter og han træffer en hurtig beslutning: Mission skaf mormor et nyt hjerte er i gang. Majse og Pede skal selvfølgelig med, og så går det ellers derudaf i mormors fede bil. Det viser sig, at slynglerne fra de andre bøger er involverede, og snart er de oppe mod en kæmperobot og en kidnappet mormor. Det er tredje bog i "Befri"-serien.

Hvis du er til overdrevet, gakket humor er det her en bog for dig! Der er både sjov og ballade, spænding og alvor, og der er action fra første side. Den er skrevet i et sprog, der er let at læse med store typer og god linjeafstand. Bøgerne i serien behøver ikke blive læst i rækkefølge.

Bogen ligner de andre bøger i serien: Befri SigurdBefri Mister ChanIqbal Farooq og den sorte Pjerrot og Befri Mister Chan. Humor og plot minder også om Iqbal Farooq-bøgerne, fx Iqbal Farooq og den sorte Pjerrot, men denne historie er kortere og næsten endnu mere gakketBogen ligner de andre bøger i serien: Befri Sigurd og . Humor og plot minder også om Iqbal Farooq-bøgerne, fx Iqbal Farooq og den sorte Pjerrot, men denne historie er kortere og næsten endnu mere gakketBogen ligner de andre bøger i serien: Befri Sigurd og Befri Mister Chan. Humor og plot minder også om Iqbal Farooq-bøgerne, fx , men denne historie er kortere og næsten endnu mere gakket.