Bøger / faglitteratur

Befri os fra flere hedeture


Beskrivelse


Gennemgang af de forandringer kroppen og psyken gennemgår op til og i overgangsalderen. Med input til hvad du kan gøre for at styrke dig selv og din krop i og efter overgangsalderen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. jan. 2017

af

af

Jette Landberg

d. 31. jan. 2017

Læge Søs Wollesen kommer her rundt om alle aspekter af overgangsalderen og giver gode råd om hormoner, kost, træning, kosttilskud osv. Især for kvinder der står midt i denne fase eller nærmer sig. Opdateret og udvidet i forhold til tidligere udgave.

Først en beskrivelse af, hvornår overgangsalderen begynder, hvilket er meget individuelt. De første symptomer kan indfinde sig allerede i 30erne og kan strække sig over op til 10 år. Forfatteren kommer derefter rundt om de forskellige symptomer, hormonbehandling, madens betydning, kosttilskud, træning og et 7-ugers program til ændring af livsstil. Til sidst noget om postmenopausen, den mandlige overgangsalder og parforholdet. Søs Wollesen arbejder som læge på en akutafdeling og har desuden sin egen praksis, hvor hun vejleder og behandler ud fra tanken om det hele menneske. Hun er forfatter til en lang række bøger om sund levevis, senest Aldrig mere slankekur!Sund mave sådanFri mig for flere hedeture og Sund mave sådan. Dette er en opdateret og stærkt udvidet udgave af Fri mig for flere hedeture fra 2012Først en beskrivelse af, hvornår overgangsalderen begynder, hvilket er meget individuelt. De første symptomer kan indfinde sig allerede i 30erne og kan strække sig over op til 10 år. Forfatteren kommer derefter rundt om de forskellige symptomer, hormonbehandling, madens betydning, kosttilskud, træning og et 7-ugers program til ændring af livsstil. Til sidst noget om postmenopausen, den mandlige overgangsalder og parforholdet. Søs Wollesen arbejder som læge på en akutafdeling og har desuden sin egen praksis, hvor hun vejleder og behandler ud fra tanken om det hele menneske. Hun er forfatter til en lang række bøger om sund levevis, senest Aldrig mere slankekur! og . Dette er en opdateret og stærkt udvidet udgave af Fri mig for flere hedeture fra 2012Først en beskrivelse af, hvornår overgangsalderen begynder, hvilket er meget individuelt. De første symptomer kan indfinde sig allerede i 30erne og kan strække sig over op til 10 år. Forfatteren kommer derefter rundt om de forskellige symptomer, hormonbehandling, madens betydning, kosttilskud, træning og et 7-ugers program til ændring af livsstil. Til sidst noget om postmenopausen, den mandlige overgangsalder og parforholdet. Søs Wollesen arbejder som læge på en akutafdeling og har desuden sin egen praksis, hvor hun vejleder og behandler ud fra tanken om det hele menneske. Hun er forfatter til en lang række bøger om sund levevis, senest Aldrig mere slankekur! og Sund mave sådan. Dette er en opdateret og stærkt udvidet udgave af fra 2012.

Noget af det bedste lige nu om overgangsalderen, idet bogen både behandler hormonbehandling og andre muligheder. Der ligger stor viden bag bogen og erfaring fra egen praksis.

Charlotte Bechs Hormoner i balance handler om hvordan man takler overgangsalderen uden hormonbehandling. Wollesen ser mere nuanceret på hormonbehandling i nogle tilfælde.