Bøger / faglitteratur

Berigelse af dyrenes miljø : få dit kæle- eller hobbydyr op på beatet


Beskrivelse


Håndbog der beskriver forskellige former for berigelse af dyrenes miljø. Med grundlæggende dyrepsykologi, gennemgang af dyrenes sanser og de behov for stimuli, der knytter sig til dem. Anden del af bogen er en gennemgang af en lang række almindelige og ualmindelige hobby/kæledyr - alle pattedyr.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. nov. 2017

af

af

Per Månson

d. 9. nov. 2017

Hvad enten du holder hobbydyr eller har en større eller mindre dyrepark er der her hjælp at hente til at stimulere dyrene og optimere deres forhold.

Forfatteren er zoo-faglig konsulent og rådgiver både store zoo'er og private dyreholdere i ind- og udland samt underviser i dyrevelfærd. Efter indledende kapitler om de forskellige former for berigelse og behovet herfor samt grundlæggende dyrepsykologi, gennemgås dyrenes sanser og de behov for stimuli, der knytter sig dem. Anden del af bogen er en gennemgang af en lang række almindelige og ualmindelige hobby/kæledyr. Bogen omhandler udelukkende pattedyr.

Det er en meget grundig bog, der kan bruges både privat og professionelt.

De fleste bøger om etisk dyrehold handler mest om produktionsdyr/landbrug eller enkelte husdyr som hunde eller heste. Dyrene er dine venner - pas godt på demGode bure gør dyrene sjove! og Gode bure gør dyrene sjove! er inde på nogle af de samme emner, men henvender sig til børnDe fleste bøger om etisk dyrehold handler mest om produktionsdyr/landbrug eller enkelte husdyr som hunde eller heste. Dyrene er dine venner - pas godt på dem og er inde på nogle af de samme emner, men henvender sig til børn.