Bøger / faglitteratur / rejseførere

Berlin - bag om det store B


Beskrivelse


Alternativ rejseguide til Berlin, der giver gode tips til at opleve det mindre kendte Berlin, fx mindre kendte klubber, kunstgallerier, museer og arkitektoniske oplevelser samt interviews og artikler om forskellige af bogens temaer.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. mar. 2010

af

af

Jytte Bræmer

d. 12. mar. 2010

For turister med lyst til at opleve andet end de gængse turistmål i Berlin.

En alternativ rejseguide til Berlin. Berlin har en sjælden nerve og stemning, og bogens intention er at give gode tips til at opleve byens puls og folkesjæl. Den er skrevet af en mand, der lever og bor i byen, og den leverer bud på eksempelvis mindre kendte klubber, kunstgallerier og arkitektoniske oplevelser, som man ikke lige får gennem de traditionelle guider. Den fortæller om guidede ture i byens undergrund, hippe biografer og museer, der ikke er så kendte. Hvem kendte fx Currywurst-museet, der udover at formidle alt om pølsen også giver mulighed for selv at lege pølsemand! Bogen er krydret med mindre interviews og artikler om forskellige af bogens temaer. Det er en grafisk meget lækkert udført bog i et kvadratisk format, der givet vil tale til det yngre segment og alle andre, der har lyst til at udforske byen endnu mere, end de første par besøg levner mulighed for. Et forfriskende bud på en rejseguide, der nok skal blive populær.

Kan bedst sammenlignes med Sissel-Jo Gazans: Min by Berlin, 2009, der også har den personlige begejstring og forelskelse i byen som en underliggende tone.

En alternativ rejseguide til Berlin, der giver gode tips til at opleve det mindre kendte Berlin.


Kristeligt dagblad

d. 19. apr. 2010

af

af

Birgitte Stoklund Larsen

d. 19. apr. 2010