Bøger / faglitteratur til børn / opskrifter

Berømte kager


Beskrivelse


Gennemgang af berømte kager, forskellige kagetyper og kagens historie fra oldtiden til i dag. Bogen gennemgår forskellige typer af kager til bestemte årstider og fester, og den beskriver forskellige landes særlige kagevaner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. juli 2017

af

af

Jesper Holtoug

d. 18. juli 2017

Hvis du gerne vil vide noget om kagers historie og noget om de mest berømte kager i verden, så er dette lige en fagbog for dig. Her kan du læse om bryllupskager, wienerbrød, honningkager og meget mere. Især for jer mellem 8 og 11 år.

I serien "De små fagbøger" kommer her en bog om berømte kager, forskellige kagetyper og om kagens historie fra oldtiden til i dag. Bogen gennemgår forskellige typer af kager til bestemte årstider og fester, og den beskriver forskellige landes særlige kagevaner. Der er desuden særlige afsnit om de mange måder, man kan pynte kager på og endelig beskrives også konkurrencer og mesterskaber i kagebagning.

Absolut spændende læsning, hvis man vil vide mere om berømte kager og om kagens oprindelse. Der er virkelig meget interessant sukkerstof i den lille fagbog, som desuden vil være virkelig god til emnearbejde på grundskolens mellemtrin. Tegninger og fotos ledsager teksten og letter forståelsen.

Der findes mange fine kagebøger, men stort set alle handler om hvordan, man bager lækre kager - for eksempel Abigail Wheatleys Kager. Beskrivelse af kagetyper og kagens oprindelse er meget mere sjældent, hvilket gør denne lille fagbog speciel.