Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Besat


Beskrivelse


Da unge Victoria Rose møder den mystiske godsejer Lucas, forelsker hun sig straks i ham. Men Lucas gemmer på en stor hemmelighed, han er vampyr. Gennem Lucas introduceres hun nu til en ikke helt ufarlig verden af vampyrer, en verden hun måske er tiltænkt en større rolle i?

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. juni 2014

af

af

Merete Trap

d. 19. juni 2014

Første del af dansk vampyr-trilogi med titlen Nattens sanger. En vampyr/kærlighedshistorie for piger og unge kvinder, som stadig er med på Twilight bølgen.

Den unge sygeplejerske Victoria, forelsker sig i den spændende, mørke godsejer Lucas. Men Lucas har en dyster hemmelighed, han er vampyr. Parret er dog meget forelskede og Victoria introduceres nu til en ukendt og mystisk verden af fredelige vampyrer, klaner og et farligt opgør med de rebelske og onde vampyrer. Victoria bringes også i fare på uhyggelig vis, men sammen klarer de dog modstanden, og nu overvejer de om hun skal gøres til vampyr af Lucas. Det viser sig også, at Victoria har en rolle blandt vampyrerne, og der er lagt op til næste bind i serien. Dette er en sød og romantisk historie om kærlighed mellem vampyr og menneske, sproget er godt, men den er desværre også fyldt med klichéer. Det meste af bogens handling er set før, i serier som fx Twilight-serien. Christina Bonde har tidligere udgivet Månens børn, 2013.

Kan sammenlignes med andre udgivelser indenfor vampyrgenren. Plottet minder oplagt om Twilight-serien af Stephenie Meyer, men også om Midnight breed af Lara Adrian, som også handler om et romantisk møde mellem en vampyr og en ung kvinde, uden dog at være på niveau med denne serie.

Første del af en sød og romantisk vampyrserie for piger og unge kvinder, som desværre skæmmes af klichéer og et plot, der minder for meget om andre vampyr-serier.


Himmelskibet

Nr. 40 (2014)

af

af

Majbrit Høyrup

Nr. 40 (2014)


Himmelskibet

Nr. 41 (2014)

af

af

Anne Dencker Bædkel

Nr. 41 (2014)