Bøger / skønlitteratur / roman

Besat


Beskrivelse


Som 11-årig afslører Naomi Carson sin far i at være seriemorder. Mange år efter slår hun sig ned i Sunrise Cove og bliver en del af lokalsamfundet. Men en galning er på spil, er Naomi hans næste offer?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. okt. 2017

af

af

Merete Trap

d. 18. okt. 2017

"Et nyt udseende. Et nyt sted. En ny begyndelse. Hun havde ikke tænkt sig at se sig tilbage". En kærligheds- og spændingsroman om at have en skamfuld fortid til det kvindelige publikum.

Som 11-årig opdager Naomi at hendes far er seriemorder. Naomi vokser derfor op hos sine skønne, homoseksuelle onkler. Som voksen, smuk, men også sky kvinde, køber Naomi et hus i et lille lokalsamfund. Med hjælp af lokale kræfter sætter hun huset i stand. Hun finder en herreløs hund og falder modvilligt til i det lille lokalsamfund. Endnu mere modvilligt forelsker hun sig i mekanikeren Xander. Alt er harmonisk, og Naomi trives, da lokale kvinder pludselig dræbes. Drabsmetoderne har påfaldende mange lighedstræk med den måde, hvorpå Naomis far dræbte sine ofre. Er der en galning på spil, og er Naomi hans næste offer?.

En spændende og underholdende roman. Der er fokus på lokalsamfundets sammenhold, hvor den sky kvinde, langsomt åbner op og tager imod kærlighed, pga. den venlighed hun møder. Romanen udfordrer ikke sin læser synderligt, kompleksiteten i handlingen er lav og der er lidt rigeligt med klichéer. Det er én af forfatterens bedre udgivelser og man er godt underholdt fra start til slut.

Kan sammenlignes med udgivelser af fx Danielle Steel og Barbara Bickmore, men bogen minder også om chick lit romanen En lille god gerning.