Bøger / faglitteratur

Besøg fra himlen : personlige beretninger fra døende og pårørende om møder med engle og afdøde slægtninge


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. juni 2018

af

af

Merete Trap

d. 18. juni 2018

Findes der et liv efter døden, eller slutter alt i dødsøjeblikket? Josie Vargas er ikke i tvivl, døren til et andet rige åbner sig når vi dør. For spirituelt interesserede læsere med interesse i nærdødsoplevelser og livet efter døden.

En samling af beretninger fra døende og pårørende, om møder med afdøde slægtninge m.m., omkring dødstidspunktet. Bogen består af en indledning, hvor forfatterens baggrund for at skrive bogen, forklares. Herefter følger en lang række af både korte og lange fortællinger, om oplevelser ved dødslejet, hvor døende fx har talt med afdøde familiemedlemmer. Fortællingerne har overskrifter som fx "Ja, jeg er parat", "En sjæl på vej ud?" og "En glædelig musikalsk genforening". Bagerst i bogen et afsnit med afsluttende tanker. Dette er Josie Vargas første bog på dansk.

En interessant udgivelse, om hvad der sker i grænselandet mellem liv og død. Hvor man ofte har fået fortællingerne fra mennesker der er "vendt tilbage", er det her pårørende og ansatte på sygehuse og hospicer, der fortæller om deres oplevelser og erfaringer med dødendes overgange. Er læseren åben overfor muligheden for et liv efter døden, er det både spændende og tankevækkende læsning.

Kan sammenlignes med andre udgivelser om nærdødsoplevelser og livet efter døden fx NærdødsoplevelserTil himlen og tilbage som dog også har en medicinsk vinkel, eller Eben Alexanders Til himlen og tilbageKan sammenlignes med andre udgivelser om nærdødsoplevelser og livet efter døden fx Nærdødsoplevelser som dog også har en medicinsk vinkel, eller Eben Alexanders .