Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Bestå - med dine og mine matematikopskrifter


Beskrivelse


Introduktion til hvordan du kan tro på dig selv, så du består prøverne i matematik med ro i maven. Henvender sig til elever med matematik i udskolingen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. apr. 2020

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 16. apr. 2020

Denne udgivelse klæder elever i grundskolen fagligt på til at kunne bestå deres matematikprøve, samtidig med at den giver dem ro i maven og selvtillid. Bogen er oplagt i udskolingen (13-17 år), men man kan sagtens begynde at anvende den allerede på mellemtrinnet.

Bogen er på mange måder en matematisk formelsamling, men med mere udførlige forklaringer til formlerne samt en kobling af formlerne til virkeligheden for at give formlerne mening for eleverne. De enkelte emner forklares ud fra en vekselvirkning mellem matematiske formler og faktabokse, der klæder læseren på til at kunne anvende formlerne. Til de enkelte afsnit er der desuden tomme sider, hvor man kan skrive egne noter. Bogen må medbringes til matematikprøven i 9. og 10. klasse.

Denne udgivelse er et godt matematisk værktøj både for elever, der har godt styr på matematik, og for dem med med vanskeligheder. Bogen er nem at slå op i samt hurtig at orientere sig i de enkelte emner.

Bogen kan på mange måder sidestilles med matematiske formelsamlinger som Matematiske formler og fagordSådan bliver du god til matematik. Denne bog forklarer bare tingene en smule mere og inddrager virkeligheden for at få formlerne til at give mening for eleverne. En anden god bog for målgruppen er titlen Sådan bliver du god til matematikBogen kan på mange måder sidestilles med matematiske formelsamlinger som Matematiske formler og fagord. Denne bog forklarer bare tingene en smule mere og inddrager virkeligheden for at få formlerne til at give mening for eleverne. En anden god bog for målgruppen er titlen .