Bøger / skønlitteratur / roman

Besværgelsen


Beskrivelse


En labyrintisk konspirationsthriller med ingredienser af fortvivlelse, kærlighed, bedrag, svig, mord og evig manipulation. Kronologisk rækker plottet ca. 3000 år tilbage og frem til nutid.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. maj 2014

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 5. maj 2014

Absolut bred målgruppe blandt læsere af tykke psykologiske spændingsromaner, hvor verden afslører sig anderledes end vi tror den er.

Simpelthen imponerende debut-moppedreng af en psykologisk spændingsroman, hvor de mange siders kvantitet forbilledligt matcher det fascinerende plot, som i omfang og tankespind er herligt udfordrende. Kronologisk rækker plottet fra omkring 3000 år tilbage i tiden frem til nutid. Vores hovedperson er på sit livs tour-de-force. Intet mindre. Man kan påstå han er på en slags flugt fra sig selv. Han prøver i romanens start rent faktisk helt bogstaveligt at flå huden af sig selv. Hvad gemmer sig i hans fortid og i hans slægts historie. Og hvad er sandheden bag hans fars mystiske forsvinden? På vejen gennem en uhyggelig labyrint af mord, bedrag og evig manipulation kæmper han for at undslippe fortvivlelsen og måske kærligheden. Romanen er i 2 dele og besøger bl.a. såvel Freedom Square i Kharkiv i Ukraine som Alaska, Iran, og Adelsön vest for Stockholm. En nyttig detalje og hjælp gennem den spændende, men også pænt indviklede handling, er kapitlernes angivelse af lokalitet og kronologi. På www.mortenbracker.dk/besvaergelsen kan man dykke yderligere ned i bogens mange detaljer.

Kommer til at tænke på populære romaner som Dan Browns Da Vinci mysteriet eller Ole Cliffords Det 11.bud. Men denne debut er forfriskende og helt sin egen.

En flot psykologisk debut-thriller med potentielt mange læsere.


litteratursiden.dk

d. 25. aug. 2014

af

af

Arne Larsen

d. 25. aug. 2014

Thriller med internationale overtoner. Den stort anlagte mursten er på mange måder en imponerende præstation med sin blanding af spænding, psykologi og filosofi. Hovedpersonen, Rei Theron, forsøger i ...