Bøger / faglitteratur til børn / øvelser

Bevæg dig som dyrene : yoga for de allermindste


Beskrivelse


Billedbog. 11 enkle yogaøvelser der tager udgangspunkt i et dyr og som kan laves med små børn. Børnene kan fx hoppe som en frø, skyde ryg som en kat og strække sig som en hund.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. maj 2020

af

af

Henriette Olesen

d. 29. maj 2020

Yoga for de allermindste og deres voksne, hvis de kan være med? Papbilledbog til børn fra ca 2 år, men er også fin til lidt ældre.

Bogen viser 11 enkle yogaøvelser der tager udgangspunkt i et dyr og som kan laves med små børn. Børnene kan fx hoppe som en frø, skyde ryg som en kat og strække sig som en hund. Hvert opslag har en helsides illustration, hvor man kan se børn lege og udføre yogaøvelsen. Bogen er i et lille kvadratisk format 15x15 cm med tykke papsider.

Super fin bog med yogaøvelser, men den kan også sagtens bruges bare til leg og aktivitet for små børn. Der er meget underholdning på hvert opslag, da børn ofte finder det sjovt at lege forskellige dyr. Yoga øvelserne er også en god måde at skabe ro, fordybelse og nærvær på. Illustrationerne er søde og venlige, hvilket er med til at give bogen et let og positivt udtryk. Alle børn og dyr smiler og har det hyggeligt, selv slangen.

Flere yogaøvelser for de mindste findes i Yoga Bille Dille.Informationer og udgaver