Bøger / skønlitteratur / roman

Biavlerens datter


Beskrivelse


Amerikanske Trixie er faldet for en tilrejsende engelsk musiker og har tænkt sig at følge ham til verdens ende. Men hendes bekymrede forældre, er bange for, at hun vil opleve samme store sorg, som fik dem til at forlade England for mange år siden.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. juni 2020

af

af

Maria Sjøblom

d. 17. juni 2020

Amerikanske Trixie er faldet for en tilrejsende engelsk musiker og har tænkt sig at følge ham til verdens ende. Men hendes bekymrede forældre, er bange for, at hun vil opleve samme store sorg, som fik dem til at forlade England for mange år siden. Romantisk familiehistorie for alle fans af kærlighedsromaner.

På en lille amerikansk ø gør Trixie Valentine oprør, som mange andre unge i 1970'ernes USA. Hun kaster sig ud i en hed affære med den engelske musiker Jasper. Da hans bror dør, bliver Jasper dog nødt til at vende tilbage til England. Som den nu ældste søn forventes han, at leve op til den adelige titel og drive familiens gods videre. Trixies hjerte er knust. Hendes mor, Grace, forstår hende bedre, end hun kan forestille sig. Grace var nemlig igennem nøjagtigt det samme, da hun voksede op som biavlerens datter ved et stort gods i 1930'ernes England. Uanset, hvor meget det piner både Grace og ægtemanden Freddie, bliver det også en anledning til at få fortidens hemmeligheder gravet frem.

Sød kærlighedsroman, som fortæller en slægtshistorie om ulykkelig kærlighed og store klasseskel omkring den engelske adel. Hyggelig underholdning uden de store dikkedarer.

Vil også vække lykke hos fans af Lucinda Riley. Sue Moorcrofts En sommer i Italien kan bestemt også anbefales.


litteratursiden.dk

d. 27. juli 2020

af

af

Lene Jensen

d. 27. juli 2020

En fin og rørende feel good-roman om kærlighed på mange planer. Grace og Freddie bor i USA, men kommer oprindeligt fra et klasseopdelt England, hvor de tilhørte underklassen. Deres eneste barn, datte...