Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Bider Gloria?


Beskrivelse


Gry er til byfest med sin pony, Gloria. Gry skal trække børn rundt på Gloria. En pige bliver meget sur på Gry og Gloria.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. mar. 2017

af

af

Jeanette Pejtersen

d. 3. mar. 2017

To nye bøger i serien "Gry og Gloria". Den ene hedder "Gry på rideskole". Gry og Gloria skal på rideskole for første gang. Men Gloria vil ikke med. Hvorfor mon? Den anden hedder "Bider Gloria?", hvor en pige bliver meget sur på Gry og Gloria. Kan læses, hvis man er 6-7 år.

I "Gry på rideskole" hører vi om Gry på rideskolen for første gang. Det er svært. Først vil Gloria ikke gå med derhen. Gloria er heller ikke god til at holde afstand til hesten foran. I "Bider Gloria?" hører vi om Gry og Gloria til byfest. Gry skal trække børn rundt på Gloria. En pige bliver meget vred og skælder Gry ud. Der er farveillustrationer på hvert opslag. Bøgerne er inddelt i kapitler med hver sin overskrift. Teksten er inddelt i afsnit. Bagest er en illustration af Gloria og fakta om en pony. Der er også en side med forklaring på svære ord fra teksten. Bøgerne er i hårdt bind. Der er opgaver på forlagets hjemmeside.

To gode historier om Gry og Gloria. Man får meget at vide om at have en pony, både det gode og det, der kan være svært. Man kan også lære en masse ord, som høre til pony/hest og ridning. Fx kan man se at en "kode" er noget, der sidder nederst på hestens ben. Illustrationerne er gode og hjælper med til at forstå teksten.

Man kan også læse serien "Hej, Siri" fx Spring, SiriFrida - Prins er syg eller Frida - Prins er sygMan kan også læse serien "Hej, Siri" fx Spring, Siri eller .