Bøger / faglitteratur

Big magic : sådan får du mere kreativitet i dit liv


Beskrivelse


Selvbiografisk selvhjælpsbog om at arbejde med sin egen kreativitet.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. jan. 2017

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 5. jan. 2017

Selvbiografisk, inspirerende selvhjælpsbog om at arbejde med sin egen kreativitet. Henvendt til voksne med lyst til at skrive eller på anden måde udfolde og udtrykke sig - kunstnerisk eller på anden vis.

Elizabeth Gilbert var som barn utrolig frygtsom, men lærte at skelne mellem følelsen "farligt" og reelt farligt. Hun har været gennem en lang udviklingsproces, bl.a. som rejsende og har dyrket det spirituelle for at finde sig selv som forfatter. Illustreret med mange historier fra hendes liv fortæller hun om, hvordan man som kunstner kan arbejde med udvikling af ideer - fx at lade ideen komme til dig i stedet for at jage den. Gribe mulighederne, når de viser sig og være spontan snarere end at planlægge grundigt, da det kan blokere for kreativiteten.

En livlig bog, som man kan lade sig inspirere af på mange områder. Som selvbiografi er den medrivende, og der er mange gode tips til, hvordan man kan udtrykke og udfolde et talent på en mere spontan og intuitiv måde. Talent kan forstås på mange måder - måske er det blot evnen til at møde livet på en mindre frygtsom og tilbageholdende måde, man søger.

Bogen ligger i forlængelse af forfatterens tidligere Spis, bed, elskGiftKreativitetSkriv, som steg kraftigt i popularitet efter filmatiseringen, samt Gift. Den personlige og kreative selvudviklingsproces er beskrevet i mange bøger, fx er Julia Camerons Kreativitet og Skriv ret oplagte at sammenligne medBogen ligger i forlængelse af forfatterens tidligere Spis, bed, elsk, som steg kraftigt i popularitet efter filmatiseringen, samt . Den personlige og kreative selvudviklingsproces er beskrevet i mange bøger, fx er Julia Camerons Kreativitet og Skriv ret oplagte at sammenligne medBogen ligger i forlængelse af forfatterens tidligere Spis, bed, elsk, som steg kraftigt i popularitet efter filmatiseringen, samt Gift. Den personlige og kreative selvudviklingsproces er beskrevet i mange bøger, fx er Julia Camerons og Skriv ret oplagte at sammenligne medBogen ligger i forlængelse af forfatterens tidligere Spis, bed, elsk, som steg kraftigt i popularitet efter filmatiseringen, samt Gift. Den personlige og kreative selvudviklingsproces er beskrevet i mange bøger, fx er Julia Camerons Kreativitet og ret oplagte at sammenligne med.


litteratursiden.dk

d. 6. mar. 2017

af

af

Beth Høst

d. 6. mar. 2017

En munter og snakkende beretning om hvordan man får mere kreativitet ind i sit liv. Gilbert selvoplevede anekdoter støtter pointerne og underholder læseren. Havde det ikke været for Julia Roberts, ke...


Berlingske tidende

d. 18. feb. 2017

af

af

Anna Mejlhede

d. 18. feb. 2017