Bøger / faglitteratur til børn

Bigfoot og yetien


Beskrivelse


Rundt om i verdenen findes historier om vilde abemennesker. Nogle steder kaldes de for yeti, andre steder for bigfoot eller afskyelige snemænd. Men har sådan et abelignende menneske overhovedet eksisteret?

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. maj 2016

af

af

Stine Veisegaard

d. 24. maj 2016

Rundt om i verdenen findes historier om vilde abemennesker. Nogle steder kaldes de for Yeti, andre steder for Bigfood eller afskyelige snemænd. Men har sådan et abelignende menneske overhovedet eksisteret? For dig, der interesserer dig for mystik og myter. Fra 11 år.

Bogen er anden del i serien "Myter og mysterier". Serien består af lette fagbøger om mysterier og gåder, som alle er på kanten af overtro og videnskab. Bogen er opdelt i 20 kapitler, der forsøger at komme bag myten ved at gennemgå myter og beretninger fra alle verdensdele. Til sidst er et debat-afsnit om emnet.

Flot og illustrativ bog, der både underholder og oplyser om emnet. Undervejs masser af fotos og illustrationer. Emnet er godt bearbejdet, og bogen forsøger at se mysteriet om abemennesket fra alle sider. Er bestemt egnet til opgaver i skolen, men også til underholdende læsning. Den flotte forside virker tiltrækkende, og man bliver bestemt heller ikke skuffet, da bogens indhold fremtræder utrolig flot. Spændende læsning.

Ligner fuldstændig bogen Uhyret i Loch NessMysteriet om den afskyelige snemand, der er udgivet i samme serie. Om emnet findes også Mysteriet om den afskyelige snemandLigner fuldstændig bogen Uhyret i Loch Ness, der er udgivet i samme serie. Om emnet findes også .


Himmelskibet

Nr. 51 (2017)

af

af

Thomas Winther

Nr. 51 (2017)