Bøger / faglitteratur / opskrifter

Bikini bootcamp : kickstart din strandform på 28 dage


Beskrivelse


Bikini Bootcamp er baseret på Anne Bechs egen FIT-metode med enkle, effektive øvelser der kan laves på stuegulvet, hotellet eller stranden. Derudover kostråd kombineret med opskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. apr. 2013

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 23. apr. 2013

Hvert år når sommeren og badesæsonen nærmer sig, er der mange kvinder, der tænker, at nu skal jeg altså lige smide 4-5 kg hurtigt. Og hvordan det kan kan gøres, fortæller Anne Bech om her. Forsidebilledet af en ung, veltrænet, slank kvinde vil uden tvivl tiltrække målgruppen.

Anne Bech udgav i 2012 Guide til gudindekrop, en bog om hvordan man kan ændre sin livsstil i løbet af 28 dage. Følger man hendes nye 28 dages program, lover hun at man får en stærkere, sundere, smukkere og fastere krop, Anne Bech har præsenteret programmet i "Alt for Damerne" og hun har afprøvet det med gode resultater på over 200 kvinder. Men det kræver også, at man følger hendes program til punkt og prikke, og i forhold til programmet fra hendes første bog, kræver det en større indsats. Der er 7 enkle regler: spis ingen junkfood, ingen tropiske frugter og i seng inden 22.30 m.m. Ud over madplanen, som næsten udelukkende består af kød og grønt, viser hun to motionsprogrammer, et til begyndere og et til øvede, og det består af gang/løb, pulsprogrammer og øvelser for arme, ben, mave og ryg. Alle øvelser kan laves overalt uden redskaber. Bogen er skrevet i et lettilgængeligt og meget motiverende sprog.

Vi har mange bøger om træning for kvinder, fx Få en lykkelig krop på 28 dage, 2012 og Flad mave på 28 dage, 2012 og Bikiniklar på fire uger, 2004.

En indbydende bog, som lover gode resultater, hvis man følger programmet, og selv om vi har meget om emnet, er der også et nærmest umætteligt behov for den slags bøger.