Bøger / skønlitteratur til børn / gå på opdagelse

Bil vrimlebog


Beskrivelse


Der er masser af liv i byen, og overalt vrimler det med biler, lastbiler, motorcykler og andre køretøjer. Gå på opdagelse i byens gader og se om du kan finde 12 gennemgående figurer på alle siderne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. dec. 2015

af

af

Lone Rahbek Christensen

d. 8. dec. 2015

Flot og underholdende myldrebog med biler og andre transportmidler i byen - for de 2-4-årige.

Myldrebog med 4 dobbeltopslag fra områder i en by: ved stationen, på byggepladsen, langs markerne og til et motorløb på havnen. Der er ingen tekst i bogen. Den tyske tegner Stephan Lomp har kun udgivet en bog mere, som er i samme serie.

Bogen er meget solid med tykke papsider. Illustrationerne er tydelige og farverige og med masser af detaljer at gå på opdagelse i. På bogens bagside er vist 12 figurer, som man kan lede efter i de 4 scenarier, men der står ikke, at man kan finde dem i bogen. Bogen virker derfor umiddelbart mere som en myldrebog, man kan gå på opdagelse i end som en decideret findebog. De yngste børn vil have glæde af at kigge på de mange detaljer i bogen og snakke med en voksen om billederne, mens det vil være udfordrende for de lidt ældre børn at finde de 12 figurer på hvert dobbeltopslag.

I samme serie findes Byggeplads vrimlebogDen store vrimlebog om bilerKig & find køretøjer, fly & skibeKig og snak om transport, som har helt samme layout. Der findes en del andre billedbøger om biler til de yngste, fx Den store vrimlebog om biler, Kig & find køretøjer, fly & skibe og Kig og snak om transportI samme serie findes Byggeplads vrimlebog, som har helt samme layout. Der findes en del andre billedbøger om biler til de yngste, fx , Kig & find køretøjer, fly & skibe og Kig og snak om transportI samme serie findes Byggeplads vrimlebog, som har helt samme layout. Der findes en del andre billedbøger om biler til de yngste, fx Den store vrimlebog om biler, og Kig og snak om transportI samme serie findes Byggeplads vrimlebog, som har helt samme layout. Der findes en del andre billedbøger om biler til de yngste, fx Den store vrimlebog om biler, Kig & find køretøjer, fly & skibe og .Informationer og udgaver