Bøger / skønlitteratur til børn / pegebøger

Biler og både


Beskrivelse


Pegebog med udstansede biler og både på forsiden, som stikker op indefra bogen. Se og rør ved transportmidler, man ser i byen, på vejene, på byggepladsen, i luften og på havet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. jan. 2020

af

af

Marianne Agger

d. 17. jan. 2020

"Søde dyr" og "Biler og både" er to indbydende, farverige og sjove pegebøger til børn fra 1-3 år.

En masse glade og søde dyr stikker hovederne frem fra bogen på forsiden af "Søde dyr". Bogen har fem opslag med vilde dyr, insekter og fugle, kæledyr og dyr på gården og i havet. Dyrenes farver og former gengiver ikke deres naturlige udseende. Der er rillede, ru, glatte og forskellige bløde føleeffekter på nogle af dyrene. "Biler og både" har ligeledes fem opslag. På forsiden er udstandsede biler og både, der fortæller, hvad bogen handler om. Her er også føleeffekter på transportmidler indenfor kategorierne: i byen, på vejene, på byggepladsen, i luften og på havet. Der er også medtaget fx maskiner, en cykel og et løbehjul. I begge bøger står skrevet, hvad der ses på tegningerne, og man opfordres til at røre ved effekterne. Bøgerne har tykke papsider.

Alle små børn vil elske at få fingrene i disse to bøger, der fanger blikket ved første øjekast. De er sjove at kigge i, læse og føle på.

Der udkommer mange pegebøger om dyr og biler og både. Lignende bøger med føleeffekter om dyr er fx DyrPå farten og om biler og både fx På fartenDer udkommer mange pegebøger om dyr og biler og både. Lignende bøger med føleeffekter om dyr er fx Dyr og om biler og både fx .Informationer og udgaver