Bøger / faglitteratur til børn

Biler


Beskrivelse


Om biler, lige fra den første der blev lavet, til tankerne om hvad en bil kan i fremtiden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. apr. 2016

af

af

Karsten Boll

d. 13. apr. 2016

Ny titel i serien "Første fakta", der handler om biler, lige fra den første der blev lavet, til tankerne om hvad en bil kan i fremtiden. For 7-9 år.

"Biler" beskriver den første bil fra 1886, der blev lavet af Carl Benz. Dernæst er det et afsnit om, da man begyndte at lave biler på samlebånd, så flere mennesker kunne få råd til at købe en. Så fortælles der om trafik og der nævnes forskellige bilmærker. Der er lidt om det brændstof, der får bilen til at køre. Der sluttes af med, hvilke hjælpemidler der er i en moderne bil samt ideer om biler, der kan flyve eller sejle. Teksten er skrevet med en sværhedsgrad på lix 10, og hvert opslag har en sides tekst og et billede.

Teksten er let at læse og indholdet giver et godt første kendskab til biler og bilproduktion. Billederne passer fint til teksten.

Hvilken bil vil du have?BilerBiler er lidt lettere end denne bog, og Biler (Min første bog) svarer til denne i sværhedsgrad, mens Biler er lidt sværereHvilken bil vil du have? er lidt lettere end denne bog, og (Min første bog) svarer til denne i sværhedsgrad, mens er lidt sværereHvilken bil vil du have? er lidt lettere end denne bog, og (Min første bog) svarer til denne i sværhedsgrad, mens er lidt sværere.