Bøger / faglitteratur / vejledninger

Billedmageri : lær nye teknikker til dit akrylmaleri


Beskrivelse


Instruktioner i en række forskellige teknikker, som kan supplere akrylmaleriet i forskellige blandformer som f.eks. collager, strukturmedier og krakeleringsteknikker.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. apr. 2012

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 2. apr. 2012

Anette Martinussen har undervist i akrylmaleri i mange år, og det er da også en gruppe af aktive, ikke helt forudsætningsløse fritidsmalere med lyst til at afprøve forskellige teknikker, bogen henvender sig til.

Anette Martinussen er oprindeligt uddannet fra Kunsthåndværkerskolen i Kolding, men hun har siden suppleret med forskellige andre kunstrelaterede uddannelser. Hun har i mange år undervist på forskellige kurser, og det er erfaringerne herfra, hun nu giver videre i bogform. I bogen demonstreres en række forskellige teknikker som kan supplere akrylmaleriet i forskellige blandformer som fx collager, strukturmedier og krakeleringsteknikker. Bogen er praktisk anlagt, og den opvakte elev kan bruge den uden yderligere instruktion. Det hele er serveret sprogligt lettilgængeligt og gennemillustreret med eksempler på, hvordan en række af forfatterens egne behagelige og dekorative værker er blevet til. Bogen er uden litteraturliste og registre.

Akrylmaling er relativt nemt at gå til, og der er allerede rigtig mange bøger om emnet. Denne adskiller sig ved at beskæftige sig med supplerende teknikker, og det er ikke set i det omfang før.

Velskrevet og -illustreret bog, der viser den interesserede akrylmaler, hvordan hun kan supplere sine værker ved at blande den med andre billedkunstformer.