Bøger / faglitteratur

Biologididaktik : mellem fag og didaktik


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. jan. 2018

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 18. jan. 2018

En indføring i grundskolens biologididaktik anno 2018. Bogen har relevans for grundskolens undervisere i faget biologi og kan anvendes ved uddannelse og videreuddannelse af biologilærere.

Gennem 9 kapitler kommer bogen rundt om det biologididaktiske felt med emner som biologi som dannelsesfag, eksterne læringsmiljøer, mål og evaluering, tværfagligt samarbejde samt praktisk arbejde i biologifaget. Kapitlerne afsluttes med en samling spørgsmål, som kan bruges ved uddannelse og videreuddannelse af biologilærere samt i fagteams på skolerne.

Det er en både velovervejet, grundig og kompetent udgivelse, som opkvalificerer sin læser fagdidaktisk samt giver relevant viden til at kunne undervise i faget biologi anno 2018.

Bogen kan læses i samspil med andre udgivelser skrevet målrettet grundskolens undervisere og kommende undervisere i faget biologi. Det kunne eksempelvis være titler som Fagdidaktik i naturfagGuide til fælles mål i naturfag og Guide til fælles mål i naturfagBogen kan læses i samspil med andre udgivelser skrevet målrettet grundskolens undervisere og kommende undervisere i faget biologi. Det kunne eksempelvis være titler som Fagdidaktik i naturfag og .


Kaskelot

Nr. 232 (2020)

af

af

Charlotte Trolle Olsen

Nr. 232 (2020)