Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Birk er Batman


Beskrivelse


Far læser en historie om Batman for Birk. Herefter vil Birk kun gå i sort Batman-tøj. Han har det altid på, så til sidst er det slidt helt i stykker. Hvad gør han nu?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. maj 2018

af

af

Stine Bille

d. 17. maj 2018

Far læser en historie om Batman for Birk. Herefter vil Birk kun gå i sort Batman-tøj. Han har det altid på, så til sidst er det slidt helt i stykker. Hvad gør han nu? For de 6-7-årige.

"Birk er Batman" er en del af "Lyn"-serien, der er inddelt i tre forskellige niveauer til den første læsning. Denne er en "Lyn 2"-bog. De fleste ord er lydrette og der er mange gentagelser. Bogens tekst og dialog er sat i korte brudte sætninger. Far læser en historie om Batman for Birk, og herefter vil Birk kun gå i Batman-tøj, dag ud og dag ind. Derfor bliver tøjet slidt helt i stykker, og der går hul på hans sorte maske. Da mor siger nej til mere Batman-tøj, bliver Birk ked af det. Men da far læser en bog om Superman, bliver han glad igen. Der findes gratis elevopgaver til bogen på forlagets hjemmeside. Bogen har lix 6, let-tal 8.

Det er en meget kort historie til den første læsning, men fuld af fantasi. Illustrationerne fylder meget og er farverige og udtryksfulde, hvilket understøtter og tilfører teksten en ekstra dimension.

Der findes flere sjove bøger i denne serie og af samme forfatter fx Silas ser en zombieMy vil have slik eller My vil have slikDer findes flere sjove bøger i denne serie og af samme forfatter fx Silas ser en zombie eller .