Bøger / faglitteratur / opskrifter

Bistromad : opskrifter fra en restaurant med havudsigt


Beskrivelse


Udgivet i forbindelse med Restaurant Remouladens 10-års fødselsdag.

Kogebog, hvor medarbejderne på Restaurant Remouladen har været med til at udvælge opskrifterne, ved at pege på deres yndlingsretter. Mange af retterne har fisk som hovedelement.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. juni 2019

af

af

Hamide Kara

d. 20. juni 2019

En kogebog fra Remouladen, en moderne restaurant med bistrostil i Vejle. Bogen henvender sig til kogebogsinteresserede.

I anledning af restaurant Remouladens 10-års fødselsdag udgives "Bistromad", en kogebog med opskrifter som medarbejderne har peget på som egne yndlingsretter. Udover de forskellige opskrifter beretter bogen om restaurantens historie i lystbådehavnen i Vejle. Restaurantens navn er en "hyldest til det danske "mormorkøkken" med alle de gode danske frokost- og aftenretter lavet helt fra bunden, dog med et moderne tvist". I kapitler som "små retter", "store retter", "søde retter", "basisopskrifter" m.fl. giver bogen bud på madoplevelser, hvor danske råvarer og fisk er hovedingrediensen. Bogen indeholder billeder af medarbejderne, restauranten og de forskellige retter.

En spændende kogebog som vækker interessen for at afprøve de lækre opskrifter og opleve stemningen i restaurant Remouladen. Bogens sprog er personlig og ligetil og man kommer tæt på medarbejdernes drive og motivation for, at give restaurantens besøgende en kulinarisk madoplevelse. De mange forskellige opskrifter med billede, ingrediensliste og fremgangsmåde, virker lette at gå til. En gedigen kogebog.

Af andre titler med fisk som hovedingrediens findes fx: Den store fiskekogebogFisk & vildtSild a la Palægade, Fisk & vildt og Sild a la PalægadeAf andre titler med fisk som hovedingrediens findes fx: Den store fiskekogebog, og Sild a la PalægadeAf andre titler med fisk som hovedingrediens findes fx: Den store fiskekogebog, Fisk & vildt og .