Bøger / skønlitteratur / roman

Bitter frugt


Beskrivelse


Advokaten Alisons liv har det hele: Mand, barn og en karriere der kører på skinner. Men under overfladen er det hele ikke som det ser ud.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. mar. 2019

af

af

Camilla Bøcher Roesen

d. 19. mar. 2019

Advokaten Alisons liv har det hele; mand, barn og en karriere der kører på skinner. Men under overfladen er det hele ikke som det ser ud. For læsere af domestic noir-genren.

På overfladen ser Alisons liv perfekt ud. Hun bor i et stort hus med sin mand og datter, og hendes advokatkarriere er på vej i den rigtige retning da hun får sin første mordsag. Men Alison drikker lidt for meget, har svært ved at tage sig af sin familie, har en affære med en kollega og noget i mordsagen er ikke helt som det skal være. Samtidig modtager Alison SMS'er med truende indhold fra et anonymt nummer. "Bitter frugt" er Harriet Tyces debut.

"Bitter frugt" er en ganske udmærket tilføjelse til domestic noir-genren. Den tvister undervejs, så man som læser har svært ved at finde ud af hvad der egentlig sker, og hvem Alison kan stole på. Spændingskurven er høj og det er i den grad en pageturner.

Romanen lægger sig meget op af andre domestic noir-thrillere, som Kvinden i togetKvinden der forsvandt og Kvinden der forsvandtRomanen lægger sig meget op af andre domestic noir-thrillere, som Kvinden i toget og .


litteratursiden.dk

d. 5. apr. 2019

af

af

Lene Jensen

d. 5. apr. 2019

Vellykket psykologisk thrillerdebut med masser af spænding og en aldeles overraskende slutning. Alison er advokat og på vej op. Hendes mand Carl tager sig glad og gerne af datteren Matilda og alt det...