Bøger / faglitteratur / kogebøger

Bitz' & Holms grillrevolution


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. apr. 2015

af

af

Frederik Nielsen

d. 28. apr. 2015

Grillbog der opfordrer til at hele måltidet - ikke blot kødet - laves på grillen, og at man gør det hele året. Inspiration for alle som griller eller gerne vil begynde at grille.

Forfatterne er begge kendt fra tv og har begge udgivet flere bøger om henholdsvis madlavning og sundhed. Bogens retter er alle grillet på enten gas, kul eller bål og er inddelt i snacks, hovedretter, desserter, dressing og marinader. Hovedretterne er yderligere inddelt i opskrifter med fisk, fjerkræ, vildt, lam, okse, kalv, gris og vegetariske retter. Bogen har bokse med gode råd og tips til at få grillmaden til at blive sundere og mere velsmagende. De fleste opskrifter er til 4 personer, og det er angivet ved hver ret. Retterne tager udgangspunkt i det nyere danske køkken og henter inspiration fra hele verden.

En egentlig revolution bliver det ikke til men opskrifterne er inspirerende og bogen har en god forside og lækre billeder. Det er fint at bogen har opskrifter til både gas, kul og bål, så den kan bruges bredt.

Claus Julius Holm har også været med til at lave Grillkaliffen og hans lærlingBitz dit køkkenSkøre grillerier som har flere ligheder og han har lavet flere kogebøger hvor kvaliteten af gode råvarer går igen. Christian Bitz har bl.a. udgivet Bitz dit køkken og sundhed er et gennemgående tema i hans bøger. Ellers kan Skøre grillerier nævnes som også viser at man kan grille næsten altClaus Julius Holm har også været med til at lave Grillkaliffen og hans lærling som har flere ligheder og han har lavet flere kogebøger hvor kvaliteten af gode råvarer går igen. Christian Bitz har bl.a. udgivet og sundhed er et gennemgående tema i hans bøger. Ellers kan Skøre grillerier nævnes som også viser at man kan grille næsten altClaus Julius Holm har også været med til at lave Grillkaliffen og hans lærling som har flere ligheder og han har lavet flere kogebøger hvor kvaliteten af gode råvarer går igen. Christian Bitz har bl.a. udgivet Bitz dit køkken og sundhed er et gennemgående tema i hans bøger. Ellers kan nævnes som også viser at man kan grille næsten alt.