Bøger / skønlitteratur / roman

Bjergets skygge


Beskrivelse


I Bombay kæmper Lin mafiaens kampe, samtidig med at han prøver at komme overens med sit eget liv og finde kærligheden.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. mar. 2016

af

af

Lone Krøgh

d. 8. mar. 2016

Farverig og handlingsmættet underholdningsroman, som foregår i Bombay. Selvstændig fortsættelse af Shantaram.

Lin, flygtningen med den blakkede fortid og den suspekte livsførelse, er efter et par år tilbage i Bombay, hvor meget er forandret. Ikke alene er der kommet nye generationer i de mafiakredse, hvor han har været vant til at færdes, men han har også mistet sin elskede Karla og sin faderfigur. Lin går til hånde for de nye folk i mafiaen, og det er både voldeligt og farligt. Der er mange opgør og intriger, og Lin må kæmpe for sin overlevelse og for kærligheden.

En meget lang og meget detaljeret roman. Selv om der er fart over feltet og megen dramatik, synes jeg ikke, at handlingen er specielt interessant eller personerne overbevisende, og underholdningsværdien er ikke på linje med Shantaram.

Vikram Chandra og Amitav Ghosh skriver også brede, underholdende romaner fra Indien, men Gregory David Roberts er ikke på niveau med dem Shantaram.


litteratursiden.dk

d. 13. maj 2016

af

af

Pia Bechmann

d. 13. maj 2016

Bragende god fortsættelse af Shantaram. Alt flyder over med kærlighed til Bombay og alle de vidunderlige karakterer. En roman med filosofisk indsigt, som rammer dybt i hjertet. ’Vores sande hjerte, vo...