Bøger / skønlitteratur / roman

Blå iris : kriminalroman


Beskrivelse


Krimi. Teenageren Iris findes myrdet og skamferet, flere måneder efter hun forsvandt sporløst. Politikommisær Rolando Benito skal opklare mordet men er pludseligt personligt involveret i opklaringen.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. feb. 2018

af

af

Sanne Mendel

d. 12. feb. 2018

Politikommissær Roland Benito bliver sat på en hård prøve, da han både skal opklare et uhyggeligt mord på teenageren Iris, som findes skamferet, og samtidig beskytte dem der er ham nærmest. For alle krimilæsere.

Dette er 11. bind i serien om den italiensk fødte politikommissær, Roland Benito. Han er ny hos Østjyllands Politi og får til opgave at opklare mordet på teenageren Iris, som findes død under en frossen sø. Hun er blevet bestialsk myrdet og tortureret. Iris gik på Askholt Privatskole og var leder af den lille gruppe "Slænget". Snart går det op for Benito, at der foregår mystiske ting iblandt teenagerne og at "Slængets" medlemmer skjuler noget. Da hans eget barnebarn, Marianna, pludselig bliver en del af "Slænget", er spørgsmålet, om han kan beskytte dem han elsker.

Hårrejsende og yderst velskrevet krimi, som holder læseren fanget yderst på stolekanten. Et uhyggeligt plot, som både underholder og fængsler fra start til slut.

Ønsker man at læse flere kriminalromaner af danske, kvindelige kriminalforfattere, hvor historien også foregår i Aarhus og omegn, så kan Elsebeth Egholms serie om journalisten Dicte anbefales. Første bind i serien hedder Skjulte fejl og mangler.


litteratursiden.dk

d. 10. apr. 2018

af

af

Lene Jensen

d. 10. apr. 2018

Roland Benito er atter tilbage, hvor han hører til hos Østjyllands Politi. 11. bind tematiserer mobning og hvad det kan gøre ved mennesker og er en af de bedste i krimiserien. Roland Benito vender ti...