Bøger / faglitteratur / rejsebeskrivelser

Blåvands Huk


Beskrivelse


Rejseberetning fra en tur med autocamper til Blåvandshuk.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. juni 2010

af

af

Rikke Bruun

d. 18. juni 2010

De 3 bøger henvender sig til campister og andre rejsende, der skal besøge de forskellige destinationer.

Forlaget udgiver 6 titler med rejsebeskrivelser om destinationer i Danmark og Europa, og samtidig udkommer 3 bøger om campingbeboelse. Blåvands Huk tager os til Danmarks vestligste punkt. Harzen og Rügen tager os rundt i det nordlige Tyskland. Bøgerne er personlige rejsebeskrivelser, der fortæller om campingpladser, attraktioner i området og glæderne ved campinglivet. Forfatteren har i mere 20 år haft campinglivet som levevej som journalist, producent af rejsefilm og tv-programmer. Bøgerne er rigt illustreret med farvefotos.

Der findes en del bøger om campinglivet såsom Campingbogen, 2008 og Ud i det blå, 2007. Hovedvægten i disse bøger ligger på praktiske forhold omkring det at campere eller på oplysninger om campingpladser i hele landet. Nærværende bøger giver oplysninger om en specifik destination samt områdets seværdigheder.

Bøgerne indeholder brugbare oplysninger om campingpladser og seværdigheder i nærheden af de 3 destinationer og er desuden personlige beretninger fra besøg på stederne.Informationer og udgaver