Bøger / skønlitteratur til børn / gys

Black out : gysernoveller


Beskrivelse


Gysernoveller, der kredser om tab, angst og mistet kontrol og ombytning af roller. Bødlen bliver offeret, den forsmåede hævner bliver forbryderen og beskytteren bliver udøveren af vold.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. apr. 2016

af

af

Julie Arndrup

d. 29. apr. 2016

Nye uhyggelige gysernoveller for unge og voksne, der kredser om tab, angst og mistet kontrol. Rollerne byttes om, bødlen bliver offeret, den forsmåede hævner bliver forbryderen og beskytteren bliver udøveren af vold.

Seks nyskrevne gysernoveller fra Kenneth Bøgh Andersen. Om forfatteren der med god grund frygter det hvide papir, om den unge plageånd der selv ender som offer. Om en sørgende mor der hævner sig og en meget stresset far der får blackout. Om en ung pige der lider af tvangstanker og om en alkoholiker der mister alt og pludselig får magt over liv og død.

Det er ikke uden grund at Bøgh Andersen er blevet meget populær og disse seks noveller lever fuldt op til forventningerne. De er velskrevne og uhyggelige og rammer ned i en genkendelig hverdag. De pirker til tvangstanker og angst som de fleste føler en snert af og til, og derfor virker de.

Kenneth Bøgh Andersen har udgivet flere gysernoveller bl.a. En rejse gennem natten. [Bind 1] og i samme genre findes fx også Stephen Kings NatholdetEn rejse gennem natten. Bind 1NatholdetKenneth Bøgh Andersen har udgivet flere gysernoveller bl.a. En rejse gennem natten. [Bind 1] og i samme genre findes fx også Stephen Kings .


Berlingske tidende

d. 24. juni 2016

af

af

Kari Sønsthagen

d. 24. juni 2016


Weekendavisen

d. 17. juni 2016

af

af

Marie Theilmann

d. 17. juni 2016