Bøger / faglitteratur / opskrifter

Blender : 177 opskrifter på greenies & smoothies


Beskrivelse


Opskrifter på, hvordan man med en blender forvandler frugter, grøntsager og nødder til smoothies og greenies. Fra de nemme og børnevenlige til de vilde og voksne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. sep. 2016

af

af

Peter Martin Jørgensen

d. 13. sep. 2016

Opskrifter på smoothies og greenies i varierende sværhedsgrader. For mad- og sundhedsinteresserede. For både begyndere og mere avancerede blendere.

Opskriftsbog med 177 opskrifter i forskellige niveauer til smoothies, greenies og superfoods. Bogen indledes med en kort gennemgang af blendere og hvad der sker med råvarer ved blendning. Argumentet er at en blender bibeholder flere fibre fra frugt, nødder og grønsager end juicere gør. Herefter følger opskrifter på smoothies og greenies. Der afsluttes med forslag til rensende blenderkure samt råvarebeskrivelser. Smoothies og greenies er de primære områder, og hver af kapitlerne lægger ud med de letteste opskrifter først, og bevæger sig gradvist mod mere komplekse opskrifter både råvare- og proceduremæssigt. Opskrifterne er ganske korte, og de fleste benytter ingen tilberedning udover blendningen. Opskrifterne ledsages af fotos. Ditte Ingemann er madfotograf, madblogger og står bag en række kogebøger. Søren Ejlersen er kok, iværksætter og stifter af Aarstiderne, der også står bag bogen.

Et sandt væld af blenderopskrifter i forskellige sværhedsgrader. Alle opskrifter er holdt ganske korte, hvilket gør det let at komme i gang, og mængen af opskrifter sørger for inspiration i lang tid. Fin og inspirerende bog til blenderfolket.

Green kitchen smoothiesSafter og Safter har samme udgangspunkt, men andre opskrifterGreen kitchen smoothies og har samme udgangspunkt, men andre opskrifter.