Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Bliv en mester i Pokémon Go : den uofficielle guide med hemmeligheder, tips og tricks


Beskrivelse


Om Pokémons verden og om spillet Pokémon Go.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. sep. 2016

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 30. sep. 2016

Uofficiel guide til spillet Pokémon Go. Kan læses fra start til slut for at lære alt om spillet eller bruges som opslagsbog ud fra indholdsfortegnelse. Fra 10 år.

Bogen indledes med historien bag Pokémon, helt tilbage fra starten i 1996. Derefter bliver det mere konkret med hjælp til opstart, idéer til hvor og hvordan man fanger Pokémons og så øges sværhedsgraden med træning og udvikling af Pokémons, erfaringspoint, medaljer og belønninger. Sidste afsnit handler om at kæmpe med sine Pokémons. Afslutningen lægger op til en lang fremtid for Pokémon Go. Bagerst i bogen er en liste over de 151 Pokémons med deres udviklingsmuligheder og en indholdsfortegnelse. Imellem vejledning og gode råd fortælles historier om hvad der er sket rundt om i verden for andre Pokémonspillere. Bogen er illustreret med telefonskærmbilleder, som illustrerer hvad teksten fortæller.

Bogen indeholder gode, konkrete vejledninger og masser af gode råd som nybegyndere har stor glæde af. Erfarne spillere kan bruge indholdsfortegnelsen og finde de oplysninger de søger. Skærmbillederne understøtter vejledningerne i teksten rigtig godt.

Pokémon Go spillet er tilgængeligt i mere end 60 lande og app'en er med lynets hast blevet en af verdens mest downloadede apps. Der er kommet flere bøger om spillet, fx The ultimate game guide - Pokémon GODen uofficielle Pokémon Go håndbog, der er på engelsk og Den uofficielle Pokémon Go håndbogPokémon Go spillet er tilgængeligt i mere end 60 lande og app'en er med lynets hast blevet en af verdens mest downloadede apps. Der er kommet flere bøger om spillet, fx The ultimate game guide - Pokémon GO, der er på engelsk og .