Bøger / faglitteratur

Bliv gravid : sådan styrker du din fertilitet


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. aug. 2015

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 19. aug. 2015

Styrk din fertilitet ved at følge rådene i denne bog. Hvis du gerne vil være gravid er der masser af råd og vejledning at hente her - både hvad angår kost, motion og tankemønstre.

Forfatteren havde selv problemer med at blive gravid og efter at have ændret sin livsstil og fået to børn, byttede hun også karrieren ud fra kommunikationsbranchen til ernæringsterapeut, så hun kunne hjælpe andre i samme situation. Forordet er skrevet af en speciallæge i almen medicin og bogen er inddelt i fire dele: 1) Du kan selv gøre noget, 2) Dit fertile boost, 3) Klar, parat, gravid og 4) Når der skal mere til. Bagest er der henvisninger og links samt et alfabetisk register. Bogen indeholder en bred vifte af råd, fysiske øvelser, kost (incl. lidt opskrifter), mindfullnes, skemaer m.v.

Bogens force er, at den kommer rundt omkring rigtig mange af de områder, der kan være årsag til fertilitetsproblemer. Den virker gennemarbejdet og er letlæst trods den ret store tekstmængde. Anbefales til alment brug.

Kan sammenlignes med Bliv naturligt gravid, der dog fokuserer meget på ayurveda. Nærværende bog kommer rundt om flere områder og er mere alment anvendelig.