Bøger / skønlitteratur / roman

Bliv hos mig


Beskrivelse


Krimi. Kriminalbetjent Jack Broome er besat af en gammel sag med et forsvundet par. 17 år efter dukker en sag op, der måske har tråde til fortiden og får afgørende betydning for nogle af de tidligere implicerede.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. nov. 2016

af

af

Per Månson

d. 25. nov. 2016

Kriminalbetjent Jack Broome er besat af en gammel sag med et forsvundet par. 17 år efter dukker en sag op, der måske har tråde til fortiden og får afgørende betydning for nogle af de tidligere implicerede. Guf for alle, der holder af overraskende intriger.

Megan Pierce lever et pænt forstadsliv med mand og børn, da en 17 år gammel sag får hende til at opsøge det strippermiljø i Atlantic City, hun kom fra. En fortid, hun omhyggeligt har holdt skjult for alle. Fotografen Ray Levine har haft en flot fotojournalist-karriere, men sagen for 17 år siden har knækket ham, så han nu lever som bestilt paparazzi og mere eller mindre er gået i hundene. Kriminalbetjenten Jack Broome har aldrig sluppet den gamle sag og en ny på samme dato og sted åbenbarer et uhyggeligt mønster med spor efter en seriemorder. Harlan Coben har skrevet en lang række amerikanske krimier.

Trods Cobens produktivitet holder han et næsten uhyggeligt højt niveau. Bogen her er velskrevet og spændende fra først til sidst med mange overraskelser til læseren.

Karen Slaughter er en oplagt sammenligning.


litteratursiden.dk

d. 4. jan. 2017

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 4. jan. 2017

Hvordan påvirker det et liv, at der er ting, der ikke må komme frem, og hvad sker der, når skeletterne først vælter ud af skabet? Spændende og velfortalt domestic suspense. Megan er en tilsyneladende ...


Politiken

d. 13. jan. 2017

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 13. jan. 2017