Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Blod i græsset


Beskrivelse


Milo og hans venner er fortsat fanget inde i Zoo, fordi en zombie virus er brudt ud. Da de finder blodspor uden for tigerburet, beslutter de sig for at finde ud af, om en zombie er kommet ind i Zoo.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. feb. 2018

af

af

Stine Bille

d. 5. feb. 2018

En dag finder Milo og hans venner blodspor inde i Zoo. Er der sluppet en zombie ind? De går straks i gang med at løse mysteriet. Den tredje titel i serien "Zombie Zoo". For 8-10-årige.

I "Blod i græsset" er Milo og hans to gode venner Samir og Afia fortsat fanget inde i Zoologisk have, fordi en zombie virus er brud ud, og det vrimler med zombier uden for Zoos murer. Da de finder blodspor uden for tigerburet, beslutter de sig for at finde ud af, om en zombie er kommet ind i Zoo. De fortæller det til Milos far, men han tror blodet stammer fra en fugl og ikke en zombie. De tre venner stopper dog ikke, og bruger hele dagen på at lede efter flere blodspor. Da de finder et til blodspor, løber de straks tilbage til Milos far, for at hente hjælp. Men hvor er han? Mon det lykkes de tre venner at løse mysteriet? Bogen har lix 13.

Selvom dette er en "light" udgave af "Zombie-jæger"-serien er den spændende fortalt, og personerne er meget levende beskrevet. Bøgerne har et lækkert layout samt mange farverige og medfortællende illustrationer.

Det er oplagt at læse de to første bøger i denne serie, Dødt dyrDe gale løverDu er smittet og De gale løver. En anden spændende bog om zombier kunne være Du er smittetDet er oplagt at læse de to første bøger i denne serie, Dødt dyr og . En anden spændende bog om zombier kunne være Du er smittetDet er oplagt at læse de to første bøger i denne serie, Dødt dyr og De gale løver. En anden spændende bog om zombier kunne være .