Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Blod på tanden : du er hovedpersonen - hvis du tør?


Beskrivelse


Du vågner på et hospital efter en ulykke. Men du kan intet huske, og noget er helt forkert med hospitalet. Du må finde ud af at slippe væk derfra!

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. juli 2020

af

af

Martin W Hansen

d. 22. juli 2020

Du er selv hovedpersonen og vågner op på et hospital, efter en ulykke du ikke kan huske. Du opdager snart, at der er noget helt galt med hospitalet. For 9-12-årige som kan lide gys.

Dette er den anden "du er helten"-gyser fra forfatteren, som har adskillige kompetente horror-fortællinger på sit CV. Denne gang vågner hovedpersonen på et mærkværdigt hospital, efter en ulykke han ikke kan huske. Der går ikke lang tid, før man opdager, at personalet opfører sig underligt, og at det ikke virker som om man kan komme ud derfra. Man må løse mysteriet om hospitalet og finde en vej ud derfra.

Det er en ret god "find din egen historie"-bog, hvor de fleste valg enten fører til en genstart eller en ubehagelig død, og hvor få valg reelt leder til en rigtig afslutning på historien. Men den fungerer også som en effektiv gyser, som vil appellere til fans af genren.

Ligner på mange måder forfatterens egen SpøgelseshviskerEr jeg smuk?Tempus fugit, men vil også fungere til dem, der kan lide korte, effektive gys såsom Kamps Er jeg smuk? eller Bøghs Tempus fugitLigner på mange måder forfatterens egen Spøgelseshvisker, men vil også fungere til dem, der kan lide korte, effektive gys såsom Kamps eller Bøghs Tempus fugitLigner på mange måder forfatterens egen Spøgelseshvisker, men vil også fungere til dem, der kan lide korte, effektive gys såsom Kamps Er jeg smuk? eller Bøghs .


Børn & bøger

Årg. 73, nr. 8 (2020)

af

af

Victor

Årg. 73, nr. 8 (2020)