Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Blodbad på Bornholm


Beskrivelse


Seks teenagere finder sammen om at overleve på Bornholm, da solskinsøen invaderes af zombier. En blodig og makabert morsom historie for dem, der kan lide zombiefortællinger. Fra 13 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. mar. 2022

af

af

Martin W. Hansen

d. 25. mar. 2022

Seks teenagere finder sammen om at overleve på Bornholm, da solskinsøen invaderes af zombier. En blodig og makabert morsom historie for dem, der kan lide zombiefortællinger. Fra 13 år.

I denne blodige zombiefortælling møder vi Molly, Victor, Thor, Patricia og deres mindre brødre Oscar og Andreas, som finder sammen om at overleve, da de pludselig befinder sig midt i en zombie-apokalypse på Bornholm. De opdager hurtigt, at zombierne ikke opfører sig helt som de gør på film og i spillene, og deres kamp for at overleve bliver hurtigt mere panisk i takt med at resten af befolkningen på Bornholm falder for den udøde horde. Bogen er illustreret af Giovanni Tafuro og Sanne Wolff.

En super-underholdende zombie-fortælling, hvor inspirationen fra og kærligheden til klassiske, danske zombie-forlæg er utilsløret - og endda ofte fremhævet. Det er underholdende og (for kendere) nostalgisk håndværk med masser af splat og platte one-liners.

Bogen fremhæver selv klassikere som KadavermarchNecropolisDødt kød - dag 1Nekromathias - bedemandens hemmelighed og Necropolis som inspireret litteratur, men bogen vil også tale til de der kunne lide Dødt kød - dag 1 og Nekromathias - bedemandens hemmelighedBogen fremhæver selv klassikere som Kadavermarch og som inspireret litteratur, men bogen vil også tale til de der kunne lide Dødt kød - dag 1 og Nekromathias - bedemandens hemmelighedBogen fremhæver selv klassikere som Kadavermarch og Necropolis som inspireret litteratur, men bogen vil også tale til de der kunne lide og Nekromathias - bedemandens hemmelighedBogen fremhæver selv klassikere som Kadavermarch og Necropolis som inspireret litteratur, men bogen vil også tale til de der kunne lide Dødt kød - dag 1 og .