Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Blodbad


Beskrivelse


Jonny er stadig den eneste der ikke synes at kunne smittes med zombievirus'et, og nu virker det som om, at de zombier der smager hans blod ændrer sig til noget andet - og meget værre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. juni 2015

af

af

Martin W Hansen

d. 26. juni 2015

Jonny er stadig den eneste, der ikke synes at kunne smittes med zombievirus'et, og nu virker det som om, at de zombier, der smager hans blod ændrer sig til noget andet - og meget værre. For zombie-fans fra 12 år og opefter.

Dette er 2. bind i serien om "helten" Jonny Nekrotic, som stadig er lidt af en nar, og heller ikke altid helt har grebet om, hvad der foregår omkring ham. I dette bind får Fenriz og Derek reddet Jonny fra det militære anlæg, som ville eksperimentere med ham. Under flugten lykkes det dem at fare vild i kloakkerne under byen, og det er ikke kun venlige rotter der gemmer sig i det underjordiske mørke.

Der er fuld fart over feltet, forfatteren lægger ikke fingrene imellem, når der skal udpensles noget blod. Det er en bog for drengerøve og den er stolt af det. Peter Snejbjerg har endnu en gang illustreret og hans flotte og til tider ret klamme streg passer helt perfekt til handlingen. Hvis man kunne lide seriens første bind, er man nødt til at læse dette.

Zombie-bølgen er stadig populær. Serien her vil tiltale dem, der har læst De dødes bySort blod og Sort blod, men gerne vil have noget med lidt mere fokus på action og splatterZombie-bølgen er stadig populær. Serien her vil tiltale dem, der har læst De dødes by og , men gerne vil have noget med lidt mere fokus på action og splatter.