Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Blodets sti


Beskrivelse


Brødrene Rodrik, Cedrik og Stormfrik er på flugt fra deres fars morder. De ved ikke hvem, der myrdede ham eller hvorfor. En sidste besked fra faren fører dem mod Mågehavn, hvor de håber bygmester Leoric kan give dem svar på deres spørgsmål.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. aug. 2019

af

af

Sanna Stagaard Gade

d. 16. aug. 2019

Efter at have set deres far bliver myrdet, er brødrene Rodrik, Cedrik og Stormfrik på flugt i de barske egne omkring Ravnehøj. I skovene omkring deres hjem bliver de jagtet af ukendte fjender, men møder også allierede, der kan hjælpe dem i deres jagt på hævn. For unge og voksne læsere af klassisk fantasy.

Brødrene Rodrik, Cedrik og Stormfrik fortsætter hvor vi slap dem i Væddermændenes nat. Efter at have set deres far blive brutalt myrdet og Ravnehøj gå op i røg, er de nu på flugt fra de maskerede mænd der angreb dem. I kulde og sne flygter de igennem Tusmørkeskoven, hvor flere fjender og kampe venter dem. De ved ikke hvem der jager dem eller hvorfor. Det eneste de har at gå efter, er en mystisk besked fra deres far om at rejse mod Mågehavn, hvor Bygmester Leoric vil kunne hjælpe dem. De begiver sig mod Mågehavn for at få opklaret deres fars hemmelighed, men først vil de hævne hans død. "Blodets sti" er 2. del af fantasy-serien "Et varsel om storm".

Spændende og velfortalt fantasy, der foregår i en tid der minder om middelalderen. Den er fyldt med drabelige kampe og en snigende intrige, der bliver foldet mere ud i dette bind. Historien og universet er ikke helt så kompliceret og detaljeret, som i de store episke fantasy-serier.

I stil med, men ikke helt på niveau med OdinsbarnDen halve konge og Den halve kongeI stil med, men ikke helt på niveau med Odinsbarn og .


litteratursiden.dk

d. 6. feb. 2020

af

af

Jette Holmgaard Greibe

d. 6. feb. 2020

Forrygende to'er om den troværdige og godt opbyggede middelalderlige verden, som byder på formidabel fantasy til den voksne læser. ’Blodets sti’ er fortsættelsen på historien om de tre unge brødre, Ro...