Bøger / skønlitteratur / roman

Blodig genvej : krimi


Beskrivelse


Drabsefterforsker Rebekka Holm skal løse en sag om en bortført 9-årig pige. Sporene er få og hun får sparring med en ven fra FBI. Men så forsvinder endnu en pige.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. okt. 2011

af

af

Stine Grabas

d. 20. okt. 2011

Endnu en i rækken af krimier, som appellerer til især kvindelige krimilæsere. 3. bog med Rebekka Holm som hovedperson og med en flot forside, så bogen vil låne sig selv ud.

En 9-årig pige forsvinder fra Valbyparken og Rebekka Holm og hendes makker Reza bliver sat på sagen. Der er ikke mange spor at gå efter og imens forsvinder endnu en lille pige, hvor sporene også her er sparsomme. Pigerne er fra to vidt forskellige miljøer, så der er intet at sammenligne med. Dog er de sikre på at det er samme morder, der er på spil. Reza har mange sygedage og pludselig finder man børneporno på hans pc. Men Rebekka er i tvivl om det hænger sådan sammen, de har trods alt været makkere i 8 måneder. Krimien er noget ordinær, man skal et godt stykke ind i bogen, før handlingen bliver spændende. Sproget kunne godt være bedre, men for læsere, som holder af femi-krimier vil denne blive slugt råt ligesom alle de andre.

Blodig genvej er 3. selvstændige bog om Rebekka Holm, hvor de to tidligere har været succeser. Læsere af Sara Blædel vil også holde af denne og kan snildt starte her.

En udmærket krimi om den snart velkendte Rebekka Holm. Lidt tid inden spændingen rigtig sætter ind, men bogen vil helt sikkert appellere til de mange læsere af femi-krimier.


litteratursiden.dk

d. 21. nov. 2011

af

af

Merete Trap

d. 21. nov. 2011

Advarsel. Det er høj sommer og en barnemorder er løs i København! Forældre – hold godt øje med jeres døtre! En varm sommerdag forsvinder en 11-årig pige fra en naturlegeplads i Københavns-området. Pig...


Politiken

d. 17. dec. 2011

af

af

Anette Dina Sørensen

d. 17. dec. 2011


Børsen

d. 11. nov. 2011

af

af

Jonas Hindsholm Bentzen

d. 11. nov. 2011