Bøger / skønlitteratur / roman

Blodrøde kys


Beskrivelse


Da vampyren Dante søger ly efter et overfald, ernærer han sig fra dyrlægen Tess, som viser sig at være racemage. Men Dante har alt andet end tid til en racemage nu, hvor han forsøger at stoppe udbredelsen af stoffet blodrød i nattelivet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. feb. 2015

af

af

Merete Trap

d. 19. feb. 2015

2. del af serien "Midnight breed", om en paranormal romance mellem menneskekvinde og vampyr. Denne gang følger vi vampyren Dante og hans racemage Tess. For især kvinder, med hang til vampyrer, kærlighed og erotik.

Dante er vampyr, og medlem af "Ordenen". Da han kommer i vanskeligheder, søger han ly i en dyrlægeklinik. Her findes han af dyrlægen Tess, og han ernærer sig af hendes blod. Men til Dantes overraskelse er Tess racemage, og han har nu bundet sig til hende. I nattelivet florerer et nyt stof kaldet "blodrød", og Dante og hans vampyr-orden må stoppe udbredelsen, som er en fare for alle racevampyrer. Snart viser det sig, at Tess intetanende er indblandet i sagen om blodrød. Hvordan vil Tess reagere på at Dante er vampyr, og på at hendes ven Ben fremstiller narkotika? Imens fortsætter de farlige magtkampe mellem gode og onde vampyrer. Forsiden signalerer både blod og romantik.

Tag "Twilight-serien" og "Fifty shades of grey", put dem i en blender og rør godt sammen, så har du "Midnight breed". Her er flotte og maskuline vampyrmænd og yndige, normale kvinder som bliver forelskede i dem. Manden er dominerende og stærk og beskytter sin kvinde. Det er gedigen spænding og romantik, som især vil appellere til yngre kvinder.

Den paranormale romance mellem menneske og vampyr, kan sammenlignes med serien "The black dagger brotherhood". Ellers rummer serien både elementer fra den erotiske litteratur som fx "Surrender-trilogien" samt "Twilight-serien".