Bøger / skønlitteratur / roman

Blodslaven


Beskrivelse


Den smukke kvindelige vampyr Bella kidnappes af en ond vampyrdræber. Nu er det op til Zsadist, en mandlig vampyr, der er medlem af et hemmeligt vampyrbroderskab, at finde frem til hende. Da det sker, åbnes der for de store følelser og den dyriske erotik.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. nov. 2012

af

af

Jacob Holm Krogsøe

d. 14. nov. 2012

Blodslaven, der er tredje bind i Tellerups danske oversættelse af The black dagger brotherhood-serien der på engelsk nu tæller 10 bind med flere på vej, henvender sig primært til yngre kvindelige læsere af romantisk vampyrlitteratur. Serien kan formidles som en X-rated udgave af Twillight-serien, hvor der både er plads til overdrevet vold, detaljer om frisurer og parfume, et hårdt sprog og detaljerede beskrivelser af sex.

Hovedpersonen er Zsadist - og bemærk her navnet, og stavemåden, og de andre vampyrer tæller navne som Phury, Rehvenge, Tohrment og Wrath, altså navne, der fortæller en del om deres ejermænd. Zsadist blev som ung misbrugt af en kvindelig vampyr, og nu får han afløb for sine frustrationer ved at dræbe vampyrdræberne i et urbant nutids USA. Da den kvindelig vampyr Bella kidnappes og holdes som slave, af den meget onde vampyrdræber O, er det op til Zsadist at redde hende. Der udvikler sig et tæt, og meget erotisk bånd, mellem Bella og Zsadist, mens der bygges op til det endelige opgør med O. Sproget er ungdommeligt og fyldt med bandeord og mundrette vendinger. Og midt i al romantikken og de store følelser, har forfatteren samtidig et sikkert greb om sin historie og sine hovedpersoner, og dette bind, og serien generelt, er guf for målgruppen.

Det er oplagt at sammenligne med Twillight-serien, men Blodslaven er mørkere og mere erotisk - en vampyrerotik, som kan spores tilbage til Anne Rice.

Ungdommelig, effektiv og erotisk vampyrroman, som vil finde et stort publikum.