Bøger / skønlitteratur / roman

Blodspor : krimi


Beskrivelse


Et ægtepar og deres to voksne børn findes skuddræbt i deres hus i Birkerød, og politiet er på bar bund over hvad en så helt almindelig familie har gjort for at fortjene sådan en voldsom død.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. sep. 2018

af

af

Iben Jakobsen

d. 14. sep. 2018

Rebekka Holm er tilbage og får sin sag for, da et ægtepar og deres to voksne børn er fundet skuddræbt i deres hus i Birkerød. For krimifans og fans af serien.

Mens drabsefterforsker Rebekka Holms kæreste ligger i koma i Stockholm, må hun sammen med sine kollegaer i København forsøge at opklare et frygteligt firedobbelt mord - en familie er blevet fundet myrdet siddende rundt om middagsbordet, og der er mange spor at følge. Grusomme hemmeligheder, som har været godt skjult, kommer frem i lyset, og sandheden havde ingen gættet. 7. krimi i serien om Rebekka Holm.

Den dystre stemning er næsten klæbrig efterhånden som man kommer dybere og dybere ned i de mange lag i historien. Sideløbende med Rebekkas efterforskning af de fire mord, får vi også indblik i op til flere andres sørgelige skæbner - og først til sidst forstår man hvordan det hele hænger sammen. Det er grufuldt godt.

Har læserne slugt alle Hastrups bøger, kan det anbefales at se nærmere på fx Katrine Engberg, Elsebeth Egholm, Sara Blædel og Carin Gerhardsens forfatterskaber.


litteratursiden.dk

d. 5. okt. 2018

af

af

Anne Klara Bæhr

d. 5. okt. 2018

Spektakulær puslespilskrimi, hvor Rebecca Holm arbejder med en sag, der trækker tråde tilbage til Francos Spanien. ’Blodspor’ er en både voldsom og spektakulær krimi som, ud over at fortælle en både ...


Jyllands-posten

d. 7. okt. 2018

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 7. okt. 2018