Bøger / skønlitteratur til børn / gys

Blodtørst


Beskrivelse


Dicks bror, myggeforskeren Elmer fra Brasilien, melder sin ankomst. Han spiser udelukkende tomatsuppe, som han suger til sig med et sugerør. En myggelarve har gnavet sig ind under Elmers hud og er på vej til myggeforskerens hjerne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. aug. 2008

af

af

Lisbeth Thue Hansen

d. 19. aug. 2008

Den 21. bog om privatdetektiverne Jack Stump, Magiske Dick og assistenten Sue fra Doom Town, er en frilæsningsbog med en lix 16. De fleste drenge fra 4.-6. klasse kender serien, og de vil også stå i kø for at reservere denne titel.

Dicks bror, myggeforskeren Elmer fra Brasilien, melder sin ankomst. Det viser sig at blive lidt af en prøvelse at have ham boende. Han spiser udelukkende tomatsuppe, som han suger til sig med et sugerør. En myggelarve har gnavet sig ind under Elmers hud og er på vej til myggeforskerens hjerne. Bogen har et højt fortælletempo med Jack Stump som jegfortæller, og handlingen er som sædvanlig hylende sjov. De morsomme illustrationer fanger læserne. Omslaget viser Elmer i færd med at forvandle sig til en kæmpemyg, mens de to detektiver måbende stirrer på. Det er fantastisk, at makkerparret Einspor og Ranheimsæter kan blive ved. De har en stor fanskare af specielt drengelæsere, der nyder den dejlige uforpligtende og sjove underholdning.

Bogen ligner de foregående 20, rablende sjov og fantasifuld.

Bøgerne om Jack Stump er sjove og populære blandt mange drenge, fra 10 år. De højner og bidrager til læselysten hos nogle, som sædvanligvis ikke lige synes, at læsning er det sjoveste i verden. Blodtørst vil bidrage til, at mange beholder læselysten og bliver underholdt på et højt plan.