Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Blød begyndelse : strik til babyen


Beskrivelse


40 strikkeopskrifter på bukser, bluser, kjoler, huer og sokker til spædbørn. Samt babytæpper, hagesmække og meget andet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. sep. 2008

af

af

Jette Andreasen

d. 1. sep. 2008

Der er mange fine detaljer i denne bogs babytøj og -tilbehør. Lidt strikkeerfaring vil derfor være en fordel.

De 40 opskrifter til de allermindste fra nyfødt til 1 år benytter blød uld i forskellige kvaliteter. Der er til alt, hvad en baby har brug for. Sokker, huer, kørepose, bukser, trøjer, tæpper og krammedyr. Der strikkes med fine mønstre og dekoreres med hæklede blomster og strikkede blonder. Vejledningerne er klare med materialeoversigt, mål og mulighed for at strikke i forskellige størrelser. Grundteknikken forklares kort, og der gives undervejs gode råd om garntyper, vask og vedligehold. At modellerne er rigtig søde, fremgår af de mange fine farvefotos af glade, velklædte babyer.

Bogen indeholder dobbelt så mange opskrifter som Debbie Bliss: Babystrik, 2008, som går op til 2 år, er lidt enklere og har et godt afsnit om strikteknik. For de helt små findes også Sys Fredens lille hæfte Under et, 2005. Nærværende bog udmærker sig især ved sin detaljerigdom.

Strikkeglade gravide, samt bedstemødre og veninder, vil her kunne få opfyldt drømmen om den komplette, bløde babygarderobe.Informationer og udgaver