Bøger / faglitteratur

Blog dig til synlighed - og salg


Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. juni 2016

af

af

Jette Landberg

d. 1. juni 2016

Skriv dig til synlighed og mere salg med en blog fulgt af et nyhedsbrev. Det skal nok give resultater, i hvert fald hvis du følger tekstforfatter Louise Lamberths mange gode råd. For alle, især mindre virksomheder, der vil optimere et salg.

Mange små iværksættere er i virkeligheden dårlige til at sælge sig selv og forsøger sig bare med en hjemmeside. Men skal man hamle op med større konkurrenter, skal man kunne fremhæve sit produkts særlige egenskaber, og det gøres nemt ved at blogge sig til synlighed. Det handler om Storytelling, om at kunne fortælle den historie, som læseren husker. Historier er nemmere at huske end facts. Vi får en lang række tips til at skrue historier sammen, 5 strategier til en synlig blog, der bl.a. handler om at gøre den interessant med gæstebloggere, tips, hotte nyheder osv. Til slut en lynguide til Google-venlige tekster. Louise Lamberth har skrevet markedsføringstekster og blogget gennem 8 år. Hun er uddannet cand.mag i litteratur.

Fin introduktion til at bruge blogs i markedsføring, der går i dybden med selve teksterne, og hvordan de skrues sammen.

Julia Lahme har skrevet Blogbogen, der udkom i 2013. Blogverdenen udvikler sig hele tiden, og Lahmes bog er mere centreret om programmer osv, men har også noget om tekster. Lamberts bog går mere i dybden med råd om teksterne.


Journalisten

2016, nr. 7

af

af

Julie Asmussen

2016, nr. 7


Jyllands-posten

d. 16. juli 2016

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 16. juli 2016


Børsen

d. 13. okt. 2016

af

af

Henrik Ørholst

d. 13. okt. 2016