Bøger / faglitteratur / idebøger

Blomster til festlige dage : borddekorationer, buketter, dørpynt, brudebuketter, festsange


Beskrivelse


Dekorations- og festbog med blomsteropsatser, dekorationer, festsange, pynt og idéer til dem, der skal holde fest - eller være gæst til en fest.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. juni 2020

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 4. juni 2020

Meget inspirerende dekorations- og festbog med blomsteropsatser, festsange, pynt og idéer til dem, der skal holde en fest - eller være gæst til en fest.

En inspirationsbog til livets fester - og andre højtidelige lejligheder. Bogens indhold er om blomster, inspiration og idéer. Her er forårsblomster, barnedåb, påskeinspiration, konfirmationsfest og sange, fodboldbaner på bordet, sommer, picnic på plænen, bryllup, studentergilde, høstfest, dekorationer med garn, jægerens jagtmiddag, bogtema og rigtig meget andet. Bogen er bygget op med fotos, der viser blomsterbuketter, blomsterdekorationer, borddækning, pynt osv. Til hvert tema er en boks med information om hvilke blomster, der bruges, samt indimellem fotos til inspiration til temaet. Her er idéer til sangskjulere og fremførelse af festsange. Bogen indeholder også lidt om at skrive festsange, samt eksempler på festsange/lejlighedssange til fri afbenyttelse.

Bogen er båret rigtig meget af alle de flotte fotos - det er et farveorgie til alle livets fester- og gæster i et lækkert udstyr. Rigtig godt med ny inspiration til blomster-og borddekorationer, samt alt det andet bogen indeholder.

Da blomsterne er det primære i bogen kan den sammenlignes med inspirationsbøger som: Indret med blomsterBlomstrende ideer og Blomstrende ideer. Den indeholder dog meget mere en blomsterdekorationerDa blomsterne er det primære i bogen kan den sammenlignes med inspirationsbøger som: Indret med blomster og . Den indeholder dog meget mere en blomsterdekorationer.